DAMENE BAK UNILON

- Suksess skjer ikke over natten, eller alene

Beathe Nymoen og Nancy Sporsheim er de driftige damene bak Unilon. De har siden 2005 arbeidet sammen om å skape en bedrift som bistår næring- og privatprosjekterer og ikke minst et godt sted for de ansatte å arbeide. De startet interiørarkitektfirmaet MADALON home & prosject som spesialiserte seg på identitetsdesign for bedrifter. Gründernes drivkraft er å levere gode interiørprosjekter på høyt nivå for alle som ønsker et gjennomtenkt interiør som skal vare over tid.

 

I 2015 tok gründerne steget videre – fordi de ønsket å hjelpe enda flere og Unilon AS ble stiftet. Siden den gang har Unilon arbeidet for å spre kunnskapen om at et godt planlagt interiørprosjekt øker objektets verdi. 

 

I 2019 ble MADALON home & project og Trier bak Slottet AS fusjonert med Unilon AS. Selskapet har vokst med årene, og har hatt stort fokus på de unike egenskapene hos den enkelte som blir ansatt. I Unilon bedyrer de ulikheter og spisskompetanse hos den enkelte, noe som gjør at de kan levere prosjekter på et høyt nivå med mye kompetanse inhouse.

Bilde av Nancy og Beathe