LEDELSEN

Det å skape et innovativt interiørarkitektfirma

Ulik bakgrunn og personlighet, men felles mål og stamina har vært drivkraften til grûnderne bak Unilon.

Beathe Nymoen og Nancy Sporsheim har siden 2005 arbeidet sammen.

De startet først interiørarkitektfirmaet MADALON home & prosject DA som spesialiserte seg på identitetsdesign for bedrifter i en verden hvor de fleste konkurrenter fulgte trendene.

 

I 2015 tok de steget videre –. Unilon AS ble stiftet med den ideologi å tilby «Profesjonell interiørarkitektur for alle».

Unilon var Norges første interiørarkitekt-kontor som jobbet online (Skype/Teams). Målet var å kunne bistå alle og med forutsigbare priser. Derfor ble fastprispakker etablert hvor det var ulikt innhold i pakkene, som kunne passe for alle. 

 

Siden den gang har Unilon arbeidet for å spre kunnskapen om at et godt planlagt interiørprosjekt øker objektets verdi og brukerens trivsel. 

Gründernes drivkraft er å levere gode interiørprosjekter på høyt nivå for alle som ønsker et gjennomtenkt interiør som skal vare over tid.

Selskapet har vokst fra 2 til 7 ansatte og har hatt stort fokus på de unike egenskapene og kompetanse hos den enkelte som jobber i bedriften.

Med dyktighet, humor og arbeidsglede inhouse skal Unilon fortsette å være en god arbeidsplass og en dyktig samarbeidspartner for sine kunder.

Bilde av Nancy og Beathe