OM OSS

NORGES MEST INNOVATIVE INTERIØRARKITEKTKONTOR

Bilde av designheroes
Unilon kontor

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som jobber for bedrifter, private og det offentlige

Vår visjon er å gjøre profesjonell interiørarkitektur tilgjengelig for alle
– der vi jobber, bor eller ferierer.

Unilon har jobbet online og fysisk for å betjene kunder over hele landet siden 2015, og var det første interiørarkitektfirma i Norge som utarbeidet fastpris-interiørpakker med åpne priser. Unilon er en del av innovasjonsklyngen Construction City som er en drivkraft for samhandling og nye løsninger i bygg-, anlegg og eiendomsbransjen.

Hos Unilon finner du et allsidig og godt sammensatt team med interiørarkitekter og designere, som alle bidrar med sine forskjellige personligheter og bakgrunner. Vi praktiserer etter «best foot forward» prinsippet som betyr at det teamet som er best kompetent til oppgaven settes til å løse den.

 

Næring

I tillegg til at et interiør skal være funksjonelt og fint mener Unilon at det skal ose av kundens identitet. Derfor leverer vi næringsprosjekter med et sterkt DNA. Unilon er spesialister på å formidle bedriftens identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Unilons næringsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler, religiøse samlingsplasser og institusjoner til butikker, showroom, restauranter og hoteller.

 

Privat

I Unilon er vi opptatt av å kunne være tilgjengelig for alle – derfor har vi utviklet fastprispakker for private, dette for at det skal være forutsigbart og trygt for privatpersoner å benytte interiørarkitektbistand. Unilon har lang erfaring med privatprosjekter i form av leiligheter, hus/villaer, fritidsboliger og uterom.

 

En liten forskjell – hver dag

Unilon ønsker å gjøre en forskjell. Vi vet at rommet vi oppholder oss i gjør noe med oss mennesker. Som Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen skriver:

 

“Vi mennesker påvirkes av våre omgivelser. Bevisst og ubevisst sanser vi rommets størrelser, proporsjoner, former, lys og lukt. Det har innvirkning på hvordan vi oppfører oss i rommet. Noen rom er gode å være i, og man får lyst til å sette seg ned, mens andre passerer man fortest mulig igjennom. Noen rom innbyr til stillhet, mens andre får oss til å heve stemmen.”

Det er derfor viktig at vi tenker over hvordan vi utformer rommene vi oppholder oss i, og finner den stilen/identiteten som passer aktiviteten som skal utføres i rommet – enten om det er spisestuen hjemme, kantinen på jobb eller hvilesoner på flyplassen. Samtidig som man har mennesket i fokus for romopplevelsen, er det viktig at miljø alltid ligger som grunnlag for alle valg som tas.

 

Kunder, ansatte og myndigheter forventer i stadig større grad at bedrifter tar bærekraftsansvar. I følge Sustainable Brand Index sier 6 av 10 at bærekraft påvirker hva de kjøper, mens en måling fra Respons Analyse sier at 75 % foretrekker å kjøpe varer og tjenester fra miljøsertifiserte virksomheter. Unilon er sertifisert miljøfyrtårnbedrift og har utviklet egne bærekraftspakker til våre miljø- og designbevisste kunder. Unilon strekker seg langt for å finne de mest miljøvennlige alternativene i alle prosjekter, vi har også miljørapporter for tidligere år tilgjengelig ved forespørsel. 

 

Unilons produktsalg 

For å skape den opplevelsen vi er ute etter, så er vi helt avhengig av produkter som fullfører den visjonen og ideen som ønskes ved oppussingen eller renoveringen.
Unilon har gjennom mange år jobbet med å finne de beste leverandørene og samarbeidspartnerne som vi har gleden av å dele med dere. Det er blant annet gardiner, tepper, solskjerming, tapeter, dekorlamper og småmøbler. 

 

Visjon og verdier

Designherosene i Unilon er vant til å arbeide i høyt tempo. Unilon jobber i en flat struktur med korte veier som er lett for kunder å følge. Dette gjør også at Unilon kan snu seg raskt, og iverksette nye praksiser når nye gode ideer kommer vår vei. Verdiene som Unilon setter som grunnlag i alle våre prosjekter er at vi skal være kreative, utfordrende, allsidige og arbeidsomme. Det vil si at Unilon er arbeidsomme og løser oppdrag med kreativitet og allsidighet. På samme tid både tør vi å utfordre deg som kunde positivt.