OM OSS

NORGES MEST INNOVATIVE INTERIØRARKITEKTKONTOR

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som jobber for bedrifter, private og det offentlige. Vår visjon er å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk flest – der du jobber, bor eller ferierer.

Vi har jobbet online og fysisk for å betjene våre kunder siden 2015 og var det første interiørarkitektfirma i landet som utarbeidet åpne fastprispakker. Vi er sertifiserte miljøfyrtårn og har utviklet egne bærekraftspakker til våre miljø- og designbevisste kunder. Unilon er en del av innovasjonsklyngen Construction City som er en drivkraft for samhandling og nye løsninger i bygg-anlegg og eiendomsbransjen.

I tillegg til at et interiør skal være funksjonelt og fint mener vi at det skal ose av kundens identitet. Derfor leverer vi næringsprosjekter med et sterkt DNA. Vi er spesialister på å formidle bedriftens identitet, verdier og mål gjennom strategisk interiørarkitektur og design. Våre næringsprosjekter spenner fra kontorlokaler, skoler, religiøse samlingsplasser og institusjoner til butikker, showroom, restauranter og hoteller.

I Unilon er vi opptatt av å hjelpe folk flest – derfor har vi også mange privatprosjekter i form av leiligheter, hus, fritidsboliger og uterom.

Hos oss er vi arbeidsomme og løser våre oppdrag med kreativitet og allsidighet. Vi både tør og bør utfordre deg som kunde positivt.

Å praktisere «best foot forward» prinsippet betyr at det teamet som er best kompetent til oppgaven settes til å løse den. Hos oss har flere av de ansatte andre utdannelser i tillegg til å være interiørarkitekt både innenfor forretningsmessige disipliner (juss, markedsføring, økonomi) og andre kreative disipliner  (kunst, illustrasjon, kunsthistorie) Dette gjør at vi har et bredere og mer sammensatt team enn det som er standard i bransjen.