OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVEM ER VI

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som jobber for bedrifter, private og det offentlige. Vår visjon er å gjøre profesjonell interiørarkitektur tilgjengelig for alle gjennom prosjekter, kurs, foredrag og artikler.

Siden starten i 2015 har Unilon vært kjent for å utfordre bransjen med nyvinninger som fastprispakker, egne designhåndbøker, online interiørdesign og nye måter å tenke miljø på.

 

HVA

I Unilon jobber vi tverrfaglig og utvikler konsepter basert på bedrifters merkevare og verdier. Flere av våre ansatte relevante tilleggsutdannelser innen kunstfag, markedsføring, økonomi og illustrasjon ved siden av å være interiørarkitekter. Vi er en Miljøfyrtårnbedrift og arbeider etter prinsipper for bærekraft. 

 

HVORFOR UNILON

Vi er spesialister på å finne gode løsninger innenfor arealdisponering, planløsning og det visuelle uttrykket. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere og har stor respekt for budsjetter og sluttresultat. 

Vi har prosjekter fra hele landet, da vi har jobbet digitalt siden 2015 har vi muligheten til å hjelpe deg med ditt prosjekt uansett om du er i Oslo eller Finnmark.

Kontoret ligger i Oslo sentrum, men vi har også ansatte i Holmestrand og Eidsvoll. Uansett hvor du bor finnes det alltid en løsning, som vi finner utav sammen. 

Dette fremgår under de ulike designpakkene, velg den pakken som passer best for deg og ditt prosjekt.

Våre pakker passer for mange, men ikke for alle. I en del tilfeller passer det bedre å jobbe på timer. Dersom du i ditt prosjekt har behov for mye detaljering og tett oppfølgning på før og under byggeperioden, er det lurt om vi tar en prat for å finne ut om vi har kapasitet. På større næringsprosjekter anbefaler vi alltid vår deltagelse på byggmøter. Som hovedregel har vi oppstartsmøte med entreprenør på større privatprosjekter for å sette dem inn i designhåndboken deretter håndterer entreprenørens prosjektleder/byggleder byggmøtene. 

I Unilon arbeider både høyt utdannede interiørarkitekter (inntil 5 års master utdannelse) og designere med lang erfaring for hvordan man kan skape den rette stilen og stemningen i ditt prosjekt. Vi har også identitetsdesignere og grafisk designere for deg som har en bedrift med litt større ambisjoner. Du får rett og slett veldig god og profesjonell hjelp hos oss uansett prosjekt.

For å være sikker på at vi er på riktig vei avholder vi alltid skissemøte med deg som kunde. Her får du forelagt våre ideer i henhold til dine ønsker og behov på et tidlig stadie. Du godkjenner forslagene før vi ferdigstiller prosjektert. 

Innen 30 dager etter tilsendt prosjekt kan du kontakte oss for mindre endringer dersom det skulle være elementer du ikke er helt fornøyd med.

Ja, vi kan avtale å komme til deg. Se egen priser under den aktuelle designpakken eller kontakt oss direkte. 

Dersom du har målsatte tegninger fra arkitekt, megler eller interiørarkitekt er jobben gjort allerede. Du bør imidlertid gjøre kontrollmål på utvalgte steder for å sjekke. Er tegningene gamle kan endringer ha skjedd.

Vi gjør det enkelt for deg å måle opp rommet med hjelp av vår måle- og fotoguide som du laster ned i spørreskjema eller her Bruk god tid, vær gjerne to så går det bra.

Noen vil gjerne bruke apper som Magci Plan eller Room Scan. Vår erfaring er at du løser oppgaven godt med å bruke enten lasermåler, tommestokk eller uttrekkbar metall målebånd. Husk å dobbeltsjekke alle dine målinger.

Under “Prispakker” vil det fremgå hva som inngår i de aktuelle designpakkene.

I de fleste designpakkene lages det designhåndbok hvor dine tegninger, oversikt over materialer, farger, glansgrad, belysningsplan, samt oversikt over møbler og produkter står beskrevet. I tillegg vil det i de pakkene hvor vi tegner plantegning, komme plantegning i riktig målestokk.

I våre designhåndbøker er det beskrevet hvem som leverer hvilket produkt. Produkter som for eksempel gardiner, innvendig solblending, tepper og spesialmøbler kan ofte kjøpes gjennom oss.

Vi har fremforhandlet en del gode rabatter for deg i vårt Unilonkort. (Se rabatter)

Unilonkortet retter seg utelukkende mot produkter/tjenester som er relevante for våre privat- og bedriftskunder. Her kan du oppnå til dels store rabatter som vi splitter med deg, gjennom vårt nettverk som vi splitter med deg.

For å være sikker på at vi er på riktig vei avholder vi alltid skissemøte med deg som kunde. Her får du forelagt våre ideer i henhold til dine ønsker og behov på et tidlig stadie. Du godkjenner forslagene før vi ferdigstiller prosjektert. 

Pakkepriser refunderes ikke, men innen 30 dager etter tilsendt prosjekt kan du kontakte oss for mindre endringer dersom det skulle være elementer du ikke er helt fornøyd med.

Dette inngår i vår fornøydhetsgaranti og gjøres uten ekstra kostnad for deg.

Ja, selvfølgelig har vi gavekort på å gi bort design på et rom eller en større pakke. En bedre bryllupsgave, «babyshower» eller innflytningsgave skal du lete lenge etter.

Du kan ombestemme deg og kansellere bestillingen frem til vi har påbegynt prosjektet. 

Ikke nøl med å ta kontakt om du ikke finner svaret du leter etter.

E-post: post@unilon.no 

Telefon: +47 21 42 09 99  | + 47 930 09 930