Rabatter

Unilon Kort
 • GARDINER, TEPPER OG SOLBLENDING

  GARDINER, TEPPER OG SOLBLENDING

  Våre venner hos Trier bak Slottet gir deg gratis befaring ved fremvisning av Unilonkortet :-)

 • RABATTER PÅ FLISER

  RABATTER PÅ FLISER

  Våre venner i Norfloor gir deg 20% rabatt på fliser ved fremvisning av Unilonkortet ditt når du skal handle :-)

 • RABATTER PÅ KJØKKEN

  RABATTER PÅ KJØKKEN

  Våre venner hos Drømmekjøkkenet gir deg 20% rabatt på kjøkkeninnredning, ved fremvisning av unilonkortet når du skal handle :) 

 • RABATTER PÅ MALING

  RABATTER PÅ MALING

  Våre venner I Flugger gir deg 20% rabatt på maling ved fremvisning av Unilonkortet ditt når du skal handle :-)

   

   

 • RABATTER PÅ ONLINE INTERIØRKURS

  RABATTER PÅ ONLINE INTERIØRKURS

  Vi i Unilon gir deg 15% rabatt på online interiørkurs hos Se og Lær, ved fremvisning av Unilonkortet :-)

Samarbeidspartnere

Produktrabatter er fint - det er også bra å ha gode samarbeidspartnere. Noen av våre finner du her på siden, kontakt dem gjerne for medlemskap eller tilbud på utført jobb.

 

De Lilla AS er i dag blitt en av de største etablerte håndverksaktørene i stor Oslo området rettet mot privatmarkedet. De gjør det meste innen innvendig oppussing; baderom, kjøkken, gulv, maling, snekkerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid, samt selvfølgelig totaloppussing. Les mer på DeLilla sine sider.  Gjelder for Oslo - Asker - Bærum

 

BoligMentoren (Norges Huseierforbund) ble etablert i 1912, og er en riksdekkende interesseorganisasjon for boligeiere. De er partipolitisk nøytral, og arbeider på tvers av de politiske skillelinjene for å påvirke saker som angår alle boligeiere. I mer enn 100 år har de arbeidet for boligeiers interesser opp mot politikere i saker som angår eiendom og bolig. De er politisk aktive og deltar på høringer. Les mer på Boligmentoren sine sider. Gjelder hele landet

 

Vinderen Entreprenør er eksperter på oppussing og kan bistå deg i å pusse opp hele eller deler av din bolig. Hos dem får du èn fast prosjektleder, slik at du kún har ett kontaktpunkt å forholde deg til gjennom en hektisk hverdag. Dette gjør kommunikasjonskjeden kort, slik at du lettere kan komme med dine egne ønsker og innspill. Dette bidrar til at du får resultatet du ønsker deg! Les mer på Vindern-ent sine sider. Gjelder Oslo- Asker- Bærum- Lillestrøm

 

Norsk Hyttelag er en partipolitisk uavhengig organisasjon for hytteeiere i Norge. Norsk Hyttelag taler sine medlemmers sak ovenfor hyttekommuner og politikere. De tilbyr juridisk og teknisk rådgivning kostnadsfritt til medlemmene, samt fremforhandler gode rabatter til hytteeierne. Les mer på Norskhyttelag sine sider. 

 

Rørkjøp - Medlemsbedriftene i Rørkjøp-kjeden er offentlig godkjente rørleggerbedrifter med høy faglig kompetanse og allsidighet. De satser på høy kvalitet og gode produkter fra anerkjente leverandører.

De har over 376 medlemsbedrifter fordelt over alle landets fylker, dette gir deg trygghet for at det alltid er hjelp å få, enten på telefon eller at de kan komme hjem til deg. Les mer på rørkjøp sine sider.

 

 

Rabatter

Som vår kunde kan du glede deg over at vi har fremforhandlet gode rabatter hos noen av våre leverandører. Vi gjør det enda billigere for deg å få det fint.